Søk

Meny

Du er her:

FYLKESMESTERSKAP I AKERSHUS

Best i industrifag

Publisert: 16.04.2015

Flott innsats fra samtlige deltakere under fylkesmesterskapet i Akershus. Det ble konkurrert i fagene industriteknikk, maskinering og sveising på Strømmen vgs 15. april 2015.

Det ble jobbet iherdig for oppnå de beste resultatene under skolekonkurransen hvor det var deltakere fra Strømmen, Sørumsand, Jessheim og Ås vgs. Konkurransen ble gjennomført i regi av Akershus fylkeskommune, Norsk Industri, WorldSkills Norway og Strømmen videregående skole.

- Utrolig artig å se hvor ivrige og dyktige elever vi har i disse fagene, sier Lise Hetty Olsen som er daglig leder i Opplæringskontoret for mekaniske fag. - Ungdommene blir stolte og ennå sikrere i fagene sine ved slike konkurranser. Og så fikk yrkesfagene mange nye interesserte, sier Olsen.

Godt tilrettelagt
Strømmen vgs hadde forberedt seg godt til Fylkesmesterskapet, alt var tilrettelagt for deltakere og ledsagere. Skolen fremsto som en flott læringsarena. Maskiner og utstyr sto klart i flotte lyse og fine lokaler, noe som inviterte til stor innsats.

  

  

Publikum kunne følge deltakerne for å se på oppgaver og gjennomføring ved hjelp av fint oppmerkede gangveier. Kantinen ordnet med servering og elevene som ikke deltok var utstyrt med gule TIP vester for å bidra med orientering og veiledning.

Akershus Fylkeskommune bidro blant annet med dommere som besto av en lærling og en fra prøvenemda i hvert fag. Det var leverandørutstillere på verktøy og maskiner og Ambulansefag hadde en stor stand hvor de fokuserte på hjerte- lunge redning, brannskader, øyeskader osv.

Det ble en vellykket gjennomføring for deltakere, ledsagere, skolens arrangører og alle andre som var tilstede.

Her er resultatene (klikk på tabellen for større versjon):

Les mer om Yrkeskonkurranser

Bilder fra konkurransen:

Alle bilder: Lise Hetty Olsen

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018