Søk

Meny

Du er her:

Billetter Lille

Publisert: 30.06.2014

Yrkes-EM vil pågå i Lille, Frankrike, i perioden 1.-5. oktober. Vi forstå det er mange som ønsker å følge Yrkeslandslaget fra sidelinjen og/eller delta på WorldSkills Norway sin egen konferanse. Familie, venner, og representanter fra ulike organisasjoner og bedrifter etc. må ha billett for å delta på enkelte aktiviteter knyttet til Yrkes-EM.

Billett EuroSkills

WorldSkills Norway setter stor pris på at så mange er interessert i å følge Yrkeslandslaget i Yrkes-EM/EuroSkills 2014 i Lille, Frankrike til høsten.

Program i Lille:
1. oktober: Åpningsseremoni (billett kreves)
2. oktober: 1. konkurransedag og Konferanse i regi av WorldSkills Norway (billett kreves)
3. oktober: 2. konkurransedag
4. oktober: 3. og siste konkurransedag og Norsk Aften i regi av WorldSkills Norway (billett kreves)
5. oktober: Avslutningsseremoni/medaljeutdeling (billett kreves)
6. oktober: Hjemreise for Yrkeslandslaget og støtteapparat

Vi kan ikke love billetter til seremoniene, men vil gjøre vårt beste for å få dette til for alle som ønsker det. Det er gratis inngang på konkurransearenaen.  Konkurransarenaen heter Lille-Grand Palais og ligger sentralt til i byen Lille. Her holdes også den norske konferansen 2. oktober.

Konferanse
WorldSkills Norway arrangerer 2. oktober en egen konferanse der man har invitert bl.a. kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og direktør for Utdanningsdirektoratet Petter Skarheim til å holde innlegg. Tema for konferansen er yrkeskonkurranser.

Norsk Aften
Lørdag kveld 4. oktober arranger WorldSkills Norway Norsk aften for den norske leiren.

Må ha billett
Benytt følgende lenke for å reservere plass til ulike ting:

> Påmelding HER

Merk: Her er det "førstemann til mølla" som gjelder. Yrkeslandslaget, eksperter og de som går under "støtteapparat" og spesielt inviterte gjester trenger ikke å benytte bestilling via denne lenken. Bestilling her  gjelder altså kun øvrige tilreisende fra Norge.  

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018