Søk

Meny

Du er her:

 • fylkesmesterskap
  FYLKESMESTERSKAP I AKERSHUS

  Best i industrifag

  Flott innsats fra samtlige deltakere under fylkesmesterskapet i Akershus. Det ble konkurrert i fagene industriteknikk, maskinering og sveising pü Strømmen vgs 15. april 2015.

  16.04.2015
 • skolekonkurranse industrifag
  MO OG ØYRANE VIDEREGÅENDE SKOLE

  Konkurranse skaper gnister

  I Sogn og Fjordane ble det holdt skolekonkurransen 14. april 2015. Det ble konkureret i manuell maskinering, industrimekanikar og sveising pü Øyrane, mens pü Mo var det hjullaster, dumper og gravemaskin som stod pü programmet.

  15.04.2015
 • Skolekonkurranse-deltakere

  Skolekonkurranse i bilfaget, lette kjøretøy

  Norges Bilbransjeforbund og Osloskolen arrangerte skolekonkurranse pĂĽ Kuben videregĂĽende skole 10. februar. 6 deltakere kjempet om ĂĽ bli Oslos beste bilmekaniker.

  13.02.2015
 • mekatronikk
  SKOLEKONKURRANSER

  Tilskudd til yrkeskonkurranser i skolen

  WorldSkills Norway har fütt tilskudd fra regjeringen til ü utvikle yrkeskonkurranser som metode i den videregüende skole. Mület er ü skape bedre samarbeid mellom skoler og nÌringsliv og ü øke statusen til yrkesfagene.

  03.12.2014
 • FILMER

  Filmer fra Yrkes-NM 2012

  Under Yrkes-NM 2012 ble det filmet alle de tre dagene, fra konkurransene og utdanningstorget. Dette har vi nĂĽ lage til tre filmsnutter av forskjellige lengde; 1 min, 5 min og 20 min. I tillegg finnes flere fagfilmer som kan vĂŚre aktuelle ĂĽ bruke i yrkesveiledningen.

  07.05.2013
 • Region Østlandet

  Skolekonkurranse i trefagene

  Skolekonkurranser er blitt mer og mer vanlig. OgsĂĽ innen trefagene arrangeres det nĂĽ jevnlig yrkeskonkurranser for elever i videregĂĽende skole. Nylig arrangerte Oslo Snekkermesterlaug, i samarbeid med Skedsmo videregĂĽende skole, regional skolekonkurranse for elever og lĂŚrlinger i trearbeidsfagene.

  06.05.2013
 • SKOLEKONKURRANSE

  Unge lovende industrimekanikere

  Skolekonkurranse for industrimekanikerelever i Hordaland ble avhold hos Bergen Engines tirsdag 23. april, og det var fire skoler som deltok med hver sin elev.

  25.04.2013
 • MARS 2013

  Sveisen skolekonkurranse!

  Opplæringskontoret for mekaniske fag gjennomførte Fylkesmesterskapet for Oslo og Akershus i Sveising og Maskinering for 3. året på rad. Konkurransen ble avviklet på Ås videregående skole, et flott gjennomført arrangement fra skolens side.

  08.03.2013
Viser fra 31 til 38 av totalt 38 artikler

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

FÅ NYHETSBREV
FRA WORLDSKILLS

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018