Søk

Meny

Du er her:

SEMINAR OG UTSTILLING

Fremtidens yrkesfag

Publisert: 02.07.2018

I forbindelse med Yrkesfagenes år 2018 arrangerer regjeringen i samarbeid med WorldSkills Norway utstillingen og seminar “Fremtidens yrkesfag” på Teknisk Museum i Oslo den 31. august. Statsminister Erna Solberg åpner utstillingen og kunnskapsminister Jan Tore Sanner åpner seminaret.

Utstillingen vil stå på Teknisk Museum i to uker, dvs. tre helger fra 31. oktober til og med 16. september. Hver helg vil representanter for bransjer og fagforbund være til stede og organisere forskjellige aktiviteter for de besøkende. Det er mange foreldre og foresatte som besøker museet i helgene med barna sine. Her kan de unge forsøke seg i aktiviteter knyttet til forskjellige yrkesfag.

Statsminister Erna Solberg vil åpne utstillingen 31. august kl. 1130, og kunnskapsminister Jan Tore Sanner vil åpne seminaret "Fremtidens yrkesfag". Her vil toppledere, tillitsvalgte og lærlinger fra forskjellige bedrifter bidra med innlegg. Marco Elsafadi er møteleder og vil også lede en samtale i sofaen mellom lærebedrifter og lærlinger.

Utstillingen er åpen for alle i åpningstidene til museet.

Seminaret har begrenset med plass. Påmelding her.

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018