Søk

Meny

Du er her:

SKOLE-NM 2017

Live-TV fra Skole-NM 2017

Publisert: 16.03.2017

Det blir direkte TV-sending fra det første norgesmesterskap i yrkesfag for elever i videregående skole. Hele landet deltar i mesterskapet, og vi oppfordrer alle til å følge sendingen.

I forbindelse med Skole-NM 2017 lanserer vi live Yrkes-TV fra arrangementet. Det blir live-studio i Oslo med programleder Hilde Hummelvoll og utegående fotografer og utegående reportere på konkurransestedene. Det blir fokus på konkurransene og på yrkesfag, og selvsagt blir det  intervjuer med deltakere, lærere og rektorer, og selvsagt med tidligere deltakere på Yrkeslandslaget og med politikere og representanter for arbeids- og næringslivet.

Sendingen vil gå direkte på YouTube og vi regner med en sendetid på ca. 3 timer. Planlagt sendetid er den 27. april fra kl. 1200 -1430 og fra 1700 - 1730. Da vil vi også få med medaljeutdelingen.

Mange har lyst til å reise til konkurransearenaene for å heie på egne deltakere. Det er svært begrenset med plass til heiagjenger på verkstedene /skolene der konkurransene skjer. Vi anbefaler derfor skolene til å følgen vår live-sending heller enn å besøke arenaene. Skolene kan kanskje samle elever og lærere og følge sendingen på storskjerm, lage en yrkeskarrieredag ut av dette. Bruk vår facebook side til å sende heiemeldinger til egne elever

Om Skole-NM
Det er første gang i historien at det arrangeres norgesmesterskap i yrkesfag for elever i videregående skole. Arrangementet finner sted 26.- 27. april på flere videregående skoler i Trondheim, på Dovre, Lillehammer, Hamar og Våler. På Solør videregående skole, Våler, tjustarter Skole-NM uken før i anleggsmaskinførerfaget, dvs. 19.- 20. april.

Tilsammen deltar ca. 240 elever i Skole-NM. De er kvalifisert gjennom både skole- og fylkesmesterskap. Disse mesterskapene har pågått og pågår frem til begynnelsen av april. Da vil alle deltakerne være klare. Lister vil da bli lagt ut.

Les mer om Skole-NM og skolekonkurranser.

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018