Søk

Meny

Du er her:

UTTAK TIL SKOLE-NM

Skolemesterskap i skuddet!

Publisert: 12.02.2017

Alle fylkene i landet skal delta i Skole-NM i slutten av april, og det pågår nå en mengde skole- og fylkesmesterskap i forkant for å ta ut fylkenes deltakere. Sogn og Fjordane holder eksempelvis sitt fylkesmesterskap 16. februar med 113 deltakende elever i 16 fag. Gjennom fylkesmesterskapet skal elevene kjempe om plass på laget til Skole-NM.

Også de andre fylkene i landet er i gang med sine skole- og fylkesmesterskap. Finmark holder sine uttak for ca. 50 elever i 12 fag, Sør-Trøndelag i ca. 15 fag og Hedmark i ca. 20 fag.  vil pågå frem til begynnelsen av april.

Der er veldig mange elever som det siste halve året har trent og forberedt seg til uttakskonkurransene. Eksempeloppgaver har ligget ute siden skolestart, og nå er også NM-oppgavene lagt ut på nettsidene våre. Disse kan lastets ned og brukes av alle som ønsker det. Fin trening også til fag-/svenneprøven. Les mer.

Ta gjerne kontakt med for å vite mer om når skole- og fylkesmesterskapene arrangeres.

Til Skole-NM 2017 er det nå påmeldt ca. 240 elever fra alle fylkene. Det blir NM i 25 yrkesfag, og det blir både åpnings- og avslutningsseremoni med prominente gjester. Det er Hedmark som sender flest elever til Skole-NM med hele 28 deltakere, fulgt av Oppland med 23, Sør-Trøndelag med 21 og Akershus med 20 deltakere.

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018