S√łk

Meny

Du er her:

Personvern og informasjonskapsler (cookies)

Personvernerklæring for WorldSkills Norway

 

Behandlingsansvarlig

Sekretariatsleder Elisabeth Lange er behandlingsansvarlig for WorldSkills Norway sin behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer f√łlgende personopplysninger om v√•re medlemmer og abonnenter av v√•re nyhetsbrev:

Navn, tittel/rolle, adresse, telefonnummer, e-postadresser, kj√łnn, medlemsaktiviteter og medlemskommunikasjon.

I tillegg vil vi behandle personopplysninger som er n√łdvendige for gjennomf√łringen av den enkelte avtale eller tjeneste, se under.

Formål med behandlingen

WorldSkills Norway behandler personopplysninger til f√łlgende form√•l:

1. Gjennomf√łring av avtale om medlemskap i WorldSkills Norway
Dersom virksomheten din er medlem av WorldSkills Norway, benytter vi personopplysninger om deg og √łvrige ansatte i virksomheten din i den grad dette er n√łdvendig for √• gjennomf√łre avtalen om medlemskap. Vi benytter ikke slike personopplysninger til andre form√•l, med mindre vi har innhentet den enkeltes samtykke til dette.

2. Gjennomf√łring av abonnementsavtale med WorldSkills Norway
Dersom du abonnerer p√• nyhetsbrev fra WorldSkills Norway, benytter vi personopplysninger om deg og √łvrige ansatte i virksomheten din i den grad dette er n√łdvendig for √• gjennomf√łre abonnementsavtalen. Vi benytter ikke slike personopplysninger til andre form√•l, med mindre vi har innhentet den enkeltes samtykke til dette.

3. Gjennomf√łring av avtale om deltakelse p√• arrangement i regi av WorldSkills Norway
Dersom du er p√•meldt til kurs i regi av WorldSkills Norway, benytter vi personopplysninger om deg i den grad dette er n√łdvendig for √• gjennomf√łre kurset. Vi benytter ikke slike personopplysninger til andre form√•l, med mindre vi har innhentet ditt samtykke til dette.

4. Gjennomf√łring av avtale om kj√łp av produkter fra WorldSkills Norway
Dersom du eller virksomheten din har kj√łpt produkter fra WorldSkills Norway, benytter vi personopplysninger om deg og √łvrige ansatte i virksomheten din i den grad dette er n√łdvendig for √• gjennomf√łre kj√łpsavtalen. Vi benytter ikke slike personopplysninger til andre form√•l, med mindre vi har innhentet den enkeltes samtykke til dette.

5. Gjennomf√łring av avtale om kj√łp av tjenester fra WorldSkills Norway
Dersom din virksomhet har kj√łpt tjenester fra WorldSkills Norway, benytter vi personopplysninger om deg og √łvrige ansatte i virksomheten din i den grad dette er n√łdvendig for √• gjennomf√łre oppdraget. Vi benytter ikke slike personopplysninger til andre form√•l, med mindre vi har innhentet den enkeltes samtykke til dette.

6. Del/tips-tjenesten
Noen artikler p√• nettsidene til WorldSkills Norway - p√• www.worldskills.no og www.yrkesfag.no har del/tips-funksjoner som kan brukes til √• videresende lenker til nettstedet p√• e-post, eller til √• dele innholdet p√• sosiale nettsamfunn. Opplysninger om deling logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til √• dele innholdet hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester b√łr derfor brukes fornuftig. Dersom du benytter deg av tips-funksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til √• sende meldingen videre, uten noen form for lagring.

7. Kommentarer
For √• kunne kommentere artikler eller blogger p√• nettsidene til WorldSkills Norway, m√• man legge inn sitt navn i tilknytning til kommentaren. Navnet vil bli publisert med kommentaren, og lagret i WorldSkills Norway sitt publiseringsverkt√ły (CMS-system). Vi vil ikke bruke navnet og kommentaren til andre form√•l.

Grunnlaget for behandlingen

Personopplysningene nevnt ovenfor benyttes for å oppfylle ovennevnte avtaler med WorldSkills Norway. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6 (1) (b). WorldSkills Norway har også en berettiget interesse i å behandle kontaktinformasjon om ansatte i medlemsvirksomheter med grunnlag i personvernforordningen artikkel 6 (1) (f).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon og tilbud fra WorldSkills Norway via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen artikkel 6 (1) (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Der du har samtykket til det benyttes kj√łpshistorikk og adferdsm√łnster til √• gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen artikkel 6 (1) (a). Du kan n√•r som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt p√• v√•re nettsider eller til v√•re representanter i forbindelse med innmelding i WorldSkills Norway eller kj√łp av produkter/tjenester fra WorldSkills Norway.

I tillegg lagrer vi kj√łpshistorikk og adferdsm√łnster p√• v√•r nettside, det vil si opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer p√• siden.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler p√• v√•re nettsider for √• gi deg som bes√łker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer v√•re bes√łkende om bruk av informasjonskapsler.

Nettstedene worldskills.no og yrkesfag.no er bygd p√• publiseringsl√łsningen Episerver CMS. Systemet setter ulike informasjonskapsler for √• styre hvordan innhold vises, og for √• holde rede p√• de ulike bes√łkende.

Vi bruker analyseverkt√łyet Google Analytics for generell statistikk om hvordan nettstedet brukes slik at vi kan forbedre innholdet v√•rt. IP-adressen din blir automatisk anonymisert, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg som enkeltperson.

Dersom du ikke vil at dine data skal registreres med dette verkt√łyet, kan du laste ned nettlesertillegget Google Analytics Opt-out. Informasjonen fra Google Analytics lagres p√• Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke √łnsker dette, kan du endre nettleserens innstillinger slik at den blokkerer informasjonskapsler fra worldskills.no og yrkesfag.no. V√¶r oppmerksom p√• at dette kan f√łre til at v√•re nettsider ikke fungerer optimalt.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Dersom virksomheten din er medlem av WorldSkills Norway, har din virksomhet i henhold til medlemsavtalen rett til en rekke medlemsfordeler fra v√•re fordelsleverand√łrer. For √• kunne oppfylle v√•re forpliktelser etter medlemsavtalen utleveres derfor n√łdvendige personopplysninger til disse leverand√łrene. Les mer om v√•re fordelsleverand√łrer.

For √łvrig vil vi ikke dele, selge, overf√łre eller p√• annen m√•te utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til dette.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt behandles i v√•re systemer s√• lenge din virksomhet er medlem av WorldSkills Norway, eller s√• lenge du eller din virksomhet er kunde av WorldSkills Norway. Opplysninger vi etter bokf√łringsloven er forpliktet til √• bevare vil lagres i inntil 5 √•r, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gj√łres oppmerksom p√• at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

WorldSkills Norway har sine IT-tjenester Norsk Industri (NHO). Det er innf√łrt en rekke tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for √• ivareta kravene til konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet. 

Vi gj√łr oppmerksom p√• at elektronisk kommunikasjon generelt lider av svakheter som inneb√¶rer at uvedkommende under gitte forutsetninger kan f√• innsyn i kommunikasjonen. I den grad konfidensialitet er n√łdvendig vil det gj√łres sikringstiltak, herunder kryptering og sladding for √• hindre uautorisert innsyn i slik informasjon.

Personvernombud

Personvernombud for WorldSkills Norway er sekretariatsleder Elisabeth Lange, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til f√łlgende adresser:

E-post: post@worldskills.no
c/o Norsk Industri
P.B. 7072 Majorstuen, 0306 Oslo
Adresse: Middeltunsgate 27, 0368 Oslo

 

Yrkesfagenes år 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for √• gjennomf√łre kampanje√•ret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes år skal:
√ėke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
√ėke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
√ėke antall l√¶rebedrifter og
læreplasser

> Les mer på yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU P√Ö:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018