Søk

Meny

Du er her:

APRIL 2018

Informasjon om Skole-NM 2018

Publisert: 03.11.2017

WorldSkills Norway inviterer til deltakelse i Skole-NM 2018 i samarbeid med Hedmark fylkeskommune, Trøndelag fylkeskommune, Telemark fylkeskommune og Håndverkskulen på Dovre. Skole-NM 2018 arrangeres i minst 27 yrkesfag og går av stabelen i uke 15, 16 og 17.

Det er nå i første omgang fylkeskommunene som inviteres til å melde inn hvilke fag deres fylke ønsker å delta i. Frist for å melde inn dette er 15. desember. Det er også fylkeskommunene som er ansvarlig for å ta ut sine elever til Skole-NM 2018. Dette kan skje gjennom lokale skolemesterskap og fylkesmesterskap. Oppgaver fra fjorårets mesterskap kan det laste ned og bruke i uttakene og i forberedelsene.

Skole-NM 2018 blir lagt opp etter samme lest som fjorårets. Neste gang er det Hedmark fylkeskommune, det nye sammenslåtte Trøndelag fylkeskommune og Telemark fylkeskommune som blir medarrangører, sammen med Håndverksskulen på Dovre. Konkurransene arrangeres som følger:

Uke 15: 11.- 12. april i Hedmark og på Dovre
Uke 16: 18.- 19. april i Telemark
Uke 17: 25.- 26. april i Trøndelag

I Hedmark vil det være videregående skoler i Hamar, Elverum, Ringsaker og Våler som vil være konkurransesteder. I Trøndelag vil det være Strinda videregående skole. De vil ta ansvar for fagene innen restaurant og matfag.

Håndverksskulen på Dovre tar ansvar for tradisjonsfagene møbelsnekker, treskjæring og smedfaget.

Skole-NM 2018 vil være for alle elever som går ordinært løp i videregående skole, det er ingen aldersgrenser.

Se oversikt over fagene og hvor de arrangeres.

Det er satt opp to påmeldingsfrister.

Påmeldingsfrist 1 er frist som fylkene har for å melde inn hvilke fag de ønsker å delta i. Fristen er satt til 15. desember 2017.

Påmeldingsfrist 2 er frist som fylkene har for å melde inn navn på deltakere og ledsagere. Fristen er satt til 20. mars 2018.

Last ned påmeldingsskjema, som skal sendes WorldSkills Norway.

Spørsmål om deltakelse fra ditt fylke kan stilles til kontaktpersonen i ditt fylke.
Last ned oversikt over kontakt personene i fylkene.

Last ned informasjon med ytterligere informasjon.

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

© Worldskills 2018