Søk

Meny

Du er her:

YRKES-EM

Helse- og omsorgsministeren blant gratulantene

Publisert: 10.10.2012

Det er mange som vil gratulere Yrkeslandslaget med sin flotte opptreden i Yrkes-EM. Helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre gratulerer Lisa Søderlund Adsem og Ann Cathrin Hole fra Stavanger universitetssykehus med gull i helsefag.

Helsefagarbeiderne Lisa Søderlund Adsem og Ann Cathrin Hole jubeler over gullet i Yrkes-EM. Foto: Tone Buene
Helsefagarbeiderne Lisa Søderlund Adsem og Ann Cathrin Hole jubeler over gullet i Yrkes-EM. Foto: Tone Buene

Vi gartulerer Yrkeslandslaget!

- Dette viser at våre helsefagarbeidere er blant de beste i Europa. Jeg håper jentenes gull inspirerer alle elever, lærlinger og nyutdannede, og ønsker dem lykke til videre i yrkeslivet, sier helse- og omsorgsminister Jona Gahr Støre, på nettsidene til Helse- og omsorgsdepartementet.


Jonas Gahr Støre. Foto: Arbeiderpartiet

- LO gratulerer Yrkeslandslaget med fenomenal innsats i Euroskills 2012. Vi er stolte over den innsatsen som er lagt ned både før og under EM i yrkesfag, sier LOs nestleder og styreleder i Worldskills Norge Tor Arne Solbakken.

- Det er fint å kunne være med å vise fram flott dyktig norsk ungdom som jobber iherdig med verdiskaping hver dag, i bedrifter, i kommuner og i stat og fylke. Det er bra å bli inspirert av å se hvor dyktig man kan bli, sier Sigrun Vågeng, adm. direktør i KS. - Jeg liker spesielt godt den enorme bredden av fag som presenteres gjennom slike mesterskap. Det er så innmari mye forskjellig en kan jobbe med, sier hun. - Det er en påminnelse for noen og enhver.

NHO gratulerer samtlige norske deltakere med flott innsats i Yrkes-EM 2012! De norske deltakerne har vist i denne konkurransen at norsk fagopplæring hevder seg godt sammenlignet med øvrige europeiske land. Alle de norske deltakerne har jobbet intenst med oppgavene de har vært igjennom, har vist utholdenhet og stå på vilje gjennom hele konkurransen.

- Norsk Industri gratulerer automatikerne og hele det industrielle miljøet på Kongsberg! Gratulasjoner går selvfølgelig til hele Yrkeslandslaget for bra innsats i Yrkes-EM. Med bronse til mekatronikk-teamet fra Kongsberg, og i tillegg utmerkelsen "Best of nation" på Norges lag, er det en flott prestasjon som er gjort i EuroSkills. Industrien i Norge er stolt av å ha slike ambassadører, sier Stein Lier-Hansen, adm. direktør i Norsk Industri.


- Dere er veldig flinke! F.v.: Fra Utdanningsforbundet Solveig Eldegard, nestleder i LO og styreleder i WorldSkills Norway Tor Arne Solbakken, deltaker Lisa Søderlund Adsem, kunnskapsminister Kristin Halvorsen, deltaker Ann Cathrin Hole og adm. dir. i KS Sigrun Vågeng.

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018