Søk

Meny

Du er her:

Lettet stemning på Norsk aften

Publisert: 06.10.2012

Tradisjonen tro ble det arrangert Norsk aften siste kveld etter at alle konkurransene er gjennomført i Yrkes-EM. Deltakerne på Yrkeslandslaget var lettet etter å ha avsluttet sine oppgaver. De benyttet anledningen til å takke støtteapparatet for alt som er lagt til rette for dem. Andre takket laget for inspirasjonen de gir dem.

> Se høyoppløselige bilder fra Yrkes-EM i galleriet

Styreleder i WorldSkills Norway, Tor-Arne Solbakken, takket deltakerne på laget for innsatsen og roste dem for deres pågangsmot og løsningsfokuserte holdning.

- Yrkeslandslagets arbeid og positive ambassadørrolle er med på å gi også min hverdag mening, uttrykte han.

- Jeg får inspirasjon av å jobbe med og for dere. Vi er også meget glad for kunnskapsministerens deltakelse. At Kristin Halvorsen er så dedikert med på å fronte yrkesfag og Yrkeslandslaget er vi veldig takknemlig for. Solbakken løftet også fram viktigheten av bransjeorganisasjonene og bedriftenes engasjement bak Yrkeslandslaget.


- Norge kommer sannsynligvis ikke til sluttspillet i VM, men medaljer i yrkesfag kan vi håpe på, og forvente. Yrkeslandslaget er Norges viktigste landslag, sa Tor-Arne Solbakken.


Norges ambassadør i Belgia, Nils Engelschiøn, kom også med en hilsen til Yrkeslandslaget. Kristin Halvorsen kunne ikke være tilstede på Norsk aften, men ambassadøren hilset fra kunnskapsministeren som er meget stolt av laget.
 


Lagleder Tor Wessel trives godt med å holde styr på Yrkeslandslaget. Her sammen med sekretariatsleder Elisabeth Lange.

Yrkeslandslaget er nå full av forventning foran medalje- og avslutningsseremonien. Det er først søndag kveld 7. oktober vi får vite om det blir medaljer på det norske laget.

> Se også sak på LOs nettside: Stolte og lettet

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018