Søk

Meny

Du er her:

 • YRKES-EM

  Helse- og omsorgsministeren blant gratulantene

  Det er mange som vil gratulere Yrkeslandslaget med sin flotte opptreden i Yrkes-EM. Helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre gratulerer Lisa Søderlund Adsem og Ann Cathrin Hole fra Stavanger universitetssykehus med gull i helsefag.

  10.10.2012
 • YRKES-EM 2012 I BELGIA

  Glade norske medaljevinnere

  Jubelen stod i taket under medaljeutdelingen i Yrkes-EM. - Dette er helt sykt, vi har fått en sjokkreaksjon, sier de blide helsefagarbeiderne med gullmedalje i munnen. Helsefagjentene, resepsjonisten med sølvmedalje og mekatronikkteamet med bronse, er utrolig glad for at de fikk delta i EuroSkills og her kunne konkurrere mot andre i sine fag. - Vi er stolte av fagene våre, og vi håper mange flere velger yrkesfagutdanning som oss!

  08.10.2012
 • GODE NORSKE RESULTATER I YRKES-EM

  Hilsen fra kunnskapsministeren

  - Jeg gratulerer Yrkeslandslaget med flotte plasseringer i EuroSkills 2012 i Belgia i helga. Det uttaler kunnskapsminister Kristin Halvorsen i det resultatene ble kjent søndag kveld 7. oktober. - Jeg er så stolt over den norske innsatsen og over høyt nivå på de norske deltakerne.

  08.10.2012
 • BEST OF NATION

  Flotte industri-ambassadører

  - Med bronse til mekatronikk-teamet fra Kongsberg, og i tillegg utmerkelsen "Best of nation" på Norges lag, er det en flott prestasjon som er gjort i EuroSkills. Industrien i Norge er stolt av å ha slike ambassadører, sier Stein Lier-Hansen, adm. direktør i Norsk Industri.

  08.10.2012
 • Lettet stemning pĂĄ Norsk aften

  Tradisjonen tro ble det arrangert Norsk aften siste kveld etter at alle konkurransene er gjennomført i Yrkes-EM. Deltakerne på Yrkeslandslaget var lettet etter å ha avsluttet sine oppgaver. De benyttet anledningen til å takke støtteapparatet for alt som er lagt til rette for dem. Andre takket laget for inspirasjonen de gir dem.

  06.10.2012
 • Ta vare pĂĄ fagkompetansen

  Fagarbeideren skaper verdier her og nĂĄ. Alle trenger vi dem, og vi trenger flere. Det er mange som vil yrkesfagene vel, og flere skal det bli.

  06.10.2012
 • KUNNSKAPSMINISTEREN I EUROSKILLS

  Heier pĂĄ yrkesfagene

  Kunnskapsminister Kristin Halvorsen er imponert over innsatsen til de norske fagarbeiderne i Yrkes-EM. - Jeg heier på Yrkeslandslaget, og på alle yrkesfagarbeidere. Flere i Norge bør velge yrkesfagutdannelse i årene som kommer, sier ministeren som er på besøk i EuroSkills i Belgia 6. oktober.

  06.10.2012
 • IHERDIG INNSATS

  Sliten, men fornøyd!

  - Jeg er helt utslitt nå, sier resepsjonist Benjamin Hallerud. Han har nettopp avsluttet sin økt med testing av hvordan yte service på en best mulig måte. Slitne er det flere som er, men humøret i det norske laget bidrar alle til å holde oppe. Det er fortsatt masse energi igjen som er spart til siste del av konkurransene.

  05.10.2012
 • YRKES-EM 2012 I BELGIA

  Konkurransene pĂĄgĂĄr for fullt

  På den kjempestore EuroSkills-arenaen i Spa-Francorchamps i Belgia jobbes det intenst i hele 44 ulike fag. Dronning Paola av Belgia er blant de mange besøkende til arrangementet. De unge norske fagarbeiderne gjør en iherdig innsats og sies å gjøre det bra.

  05.10.2012
 • EUROSKILLS 2012

  SĂĄ er Yrkes-EM i gang

  Nå har alvoret startet. Etter en forrykende og spektakulær åpningsseremoni onsdag kveld, er nå alle konkurransene godt i gang. Vi krysser fingrene for de norske deltakerne, og ønsker dem lykke til i konkurransen.

  04.10.2012
Viser fra 1 til 10 av totalt 24 artikler

Medlem av

Samarbeidspartnere

© Worldskills 2018