Søk

Meny

Du er her:

 • YRKES-EM

  Helse- og omsorgsministeren blant gratulantene

  Det er mange som vil gratulere Yrkeslandslaget med sin flotte opptreden i Yrkes-EM. Helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre gratulerer Lisa Søderlund Adsem og Ann Cathrin Hole fra Stavanger universitetssykehus med gull i helsefag.

  10.10.2012
 • YRKES-EM 2012 I BELGIA

  Glade norske medaljevinnere

  Jubelen stod i taket under medaljeutdelingen i Yrkes-EM. - Dette er helt sykt, vi har fütt en sjokkreaksjon, sier de blide helsefagarbeiderne med gullmedalje i munnen. Helsefagjentene, resepsjonisten med sølvmedalje og mekatronikkteamet med bronse, er utrolig glad for at de fikk delta i EuroSkills og her kunne konkurrere mot andre i sine fag. - Vi er stolte av fagene vüre, og vi hüper mange flere velger yrkesfagutdanning som oss!

  08.10.2012
 • GODE NORSKE RESULTATER I YRKES-EM

  Hilsen fra kunnskapsministeren

  - Jeg gratulerer Yrkeslandslaget med flotte plasseringer i EuroSkills 2012 i Belgia i helga. Det uttaler kunnskapsminister Kristin Halvorsen i det resultatene ble kjent søndag kveld 7. oktober. - Jeg er sü stolt over den norske innsatsen og over høyt nivü pü de norske deltakerne.

  08.10.2012
 • BEST OF NATION

  Flotte industri-ambassadører

  - Med bronse til mekatronikk-teamet fra Kongsberg, og i tillegg utmerkelsen "Best of nation" pü Norges lag, er det en flott prestasjon som er gjort i EuroSkills. Industrien i Norge er stolt av ü ha slike ambassadører, sier Stein Lier-Hansen, adm. direktør i Norsk Industri.

  08.10.2012
 • Lettet stemning pĂĽ Norsk aften

  Tradisjonen tro ble det arrangert Norsk aften siste kveld etter at alle konkurransene er gjennomført i Yrkes-EM. Deltakerne pü Yrkeslandslaget var lettet etter ü ha avsluttet sine oppgaver. De benyttet anledningen til ü takke støtteapparatet for alt som er lagt til rette for dem. Andre takket laget for inspirasjonen de gir dem.

  06.10.2012
 • Ta vare pĂĽ fagkompetansen

  Fagarbeideren skaper verdier her og nĂĽ. Alle trenger vi dem, og vi trenger flere. Det er mange som vil yrkesfagene vel, og flere skal det bli.

  06.10.2012
 • KUNNSKAPSMINISTEREN I EUROSKILLS

  Heier pĂĽ yrkesfagene

  Kunnskapsminister Kristin Halvorsen er imponert over innsatsen til de norske fagarbeiderne i Yrkes-EM. - Jeg heier pü Yrkeslandslaget, og pü alle yrkesfagarbeidere. Flere i Norge bør velge yrkesfagutdannelse i ürene som kommer, sier ministeren som er pü besøk i EuroSkills i Belgia 6. oktober.

  06.10.2012
 • IHERDIG INNSATS

  Sliten, men fornøyd!

  - Jeg er helt utslitt nü, sier resepsjonist Benjamin Hallerud. Han har nettopp avsluttet sin økt med testing av hvordan yte service pü en best mulig müte. Slitne er det flere som er, men humøret i det norske laget bidrar alle til ü holde oppe. Det er fortsatt masse energi igjen som er spart til siste del av konkurransene.

  05.10.2012
 • YRKES-EM 2012 I BELGIA

  Konkurransene pĂĽgĂĽr for fullt

  Pü den kjempestore EuroSkills-arenaen i Spa-Francorchamps i Belgia jobbes det intenst i hele 44 ulike fag. Dronning Paola av Belgia er blant de mange besøkende til arrangementet. De unge norske fagarbeiderne gjør en iherdig innsats og sies ü gjøre det bra.

  05.10.2012
 • EUROSKILLS 2012

  SĂĽ er Yrkes-EM i gang

  Nü har alvoret startet. Etter en forrykende og spektakulÌr üpningsseremoni onsdag kveld, er nü alle konkurransene godt i gang. Vi krysser fingrene for de norske deltakerne, og ønsker dem lykke til i konkurransen.

  04.10.2012
Viser fra 1 til 10 av totalt 24 artikler

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018