Søk

Meny

Du er her:

 • Mekatronikk
  FRA KONGSBERG TIL SPA I BELGIA

  Det tekniske Kongsbergmiljøet er godt representert

  Av de 12 norske deltakerne i europamesterskapet i yrkesfag er hele fire fra Kongsberg-området. – Vi reiser til mesterskapet med høy kompetanse fra teknologiske Kongsberg, uttrykker de heldige utvalgte som nå setter kursen for Belgia.

  28.09.2012
 • Servitør

  Servert på et fat

  Thomas Pedersen (22) er klar til å servere så godt han kan når han nå reiser til Belgia og deltar i EM i servitørfaget.

  28.09.2012
 • Kokkelerer for Norge

  - Det beste med faget mitt er at jeg får gjøre det jeg elsker, nemlig å lage mat. Det sier Mads Kjøllmoen (20) fra Grimsbu i Hedmark. Han bor nå i Stavanger og er klar for å representere Norge i kokkefaget i EuroSkills.

  28.09.2012
 • Sveisejenta er kunstner

  Hui Chen (20) er opprinnelig fra Kina, men representerer Norge og bedriften Aibel i Haugesund når hun deltar i Yrkes-EM. – Sveising er en kunst, sier hun, og er stolt av å være på det norske yrkeslandslaget.

  28.09.2012
 • FØLG YRKESLANDSLAGET OGSÃ… I SOSIALE MEDIER

  Nye nettsider for Yrkeslandslaget

  WorldSkills Norway har fått nye nettsider. Her skal du finne aktuell informasjon om fagopplæring og yrkeskonkurranser. Nettsidene vil by på tett kontakt med deltakerne på Yrkeslandslaget, og sterkere knytning mot sosiale medier.

  26.09.2012
 • 3. OKTOBER STARTER EUROSKILLS

  Norge vil vise seg fram i Yrkes-EM

  3.-7. oktober kjemper Europas beste fagarbeidere om medaljer, heder og ære. 12 norske ungdommer forsvarer Norge når EuroSkills går av stabelen i Spa-Francorchamps i Belgia. Åpningsseremonien foregår 3. oktober.

  26.09.2012
 • Belgias dronning besøker EuroSkills

  Hennes majestet dronningen av Belgia ønsker å besøke Yrkes-EM når det pågår i Spa. Hun vil se deltakerne i aktivitet når hun besøker mesterskapet fredag 5. oktober.

  26.09.2012
 • Blomsterdekoratør

  Blomstrer hver dag

  - En blomst her og en blomst der. Katrine Rustad (22) fra Askim og Louise Høstmark (22) fra Fredrikstad skal sammen forsøke å lage Europas flotteste blomsterbukett. Til daglig jobber de ved Tornerose Blomsterverksted på Lillehammer.

  26.09.2012
 • Resepsjonist

  Elsker å være vertskap

  Benjamin Hallerud (21) fra Drammen deltar i EM i resepsjonsfaget. Er det mulig, tenker du kanskje? Ja – han skal testes i hvordan yte best mulig service i en resepsjon.

  24.09.2012
 • Helsefagarbeider

  NÃ¥r helsa er viktigst

  God helse er viktig. Helsefagarbeiderne Ann Cathrin Hole (21) fra Klepp, og Lisa Søderlund Adsem (22) fra Sandnes, gjør sitt for å holde oss friske. Nå representerer de Norge i Yrkes-EM 2012.

  24.09.2012
Viser fra 11 til 20 av totalt 24 artikler

Yrkesfagenes år 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for å gjennomføre kampanjeåret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes år skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lærebedrifter og
læreplasser

> Les mer på yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÃ…:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

FÃ… NYHETSBREV
FRA WORLDSKILLS

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018