Søk

Meny

Du er her:

 • Helsefagjentene med sine medaljer.

  Tidenes nest beste resultat

  Norge kom pü andreplass av landene i Yrkes-EM nür man müler gjennomsnittlig poengsum for laget totalt. Bare Tyskland kom foran. Vi skal tilbake til 2008 (Rotterdam) for et ür med høyere gjennomsnittspoeng, men det var et ür med mange fÌrre deltakere og fÌrre fag totalt sett, dermed er ürets resultat i praksis bedre.

  07.10.2014
 • Yrkeslandslaget 2014
  HER ER RESULTATENE

  To gull og tre bronse til Norge

  Norge har fütt gull i helsefag og i mediegrafikerfaget, samt bronse i sveising, kokkefaget og for lagspillet mellom kokk og servitør. Dessuten har mange pü Yrkeslandslaget fütt "Medal of Excelence" for svÌrt godt utført arbeid. Se oversikten her.

  05.10.2014
 • Gull-Ida

  Gull til mediegrafiker Ida SĂŚterdal

  - Jeg er helt sjokkert, dette er over all forventning, sier Ida SĂŚterdal fra Narvik. Hun jobber for Concorde Design i Oslo til daglig. Hun er nĂĽ kĂĽret til Europas beste mediegrafiker.

  05.10.2014
 • Helse-gull

  Europas beste helsefagarbeidere

  - Vi har tatt gull! - Et nervepirrende gull, sier helsefagarbeiderne Stine Birgitte Harsem Kipperberg fra Ålesund og Marita Puntervoll fra Egersund. De var veldig spente før deres fagkategori ble ropt opp på scenen. Helsefagjentene var også de som fikk mest poeng av dem som er på det norske landslaget.

  05.10.2014
 • Thora Karen Knutsdottir og Kristin Skogen.

  Bronse smaker ogsĂĽ godt!

  Yrkeslandslagets kokk, Kristin Skogen fra Rissa i Sør-Trøndelag, fikk bronse for sin kokkelering i Yrkes-EM. I tillegg ble det bronse for lagarbeidet mellom henne og servitør Thora Karen Knutsdottir fra Sylling i Lier.

  05.10.2014
 • Kristian Skibenes med bronsemedalje i sveisefaget.

  Herlig med bronse i sveising

  - Det betyr veldig mye for meg med bronse i sveisefaget, sier Kristian Skibenes. - Bronsen smaker veldig godt! Kristian kommer fra Fusa i Hordaland og jobber til daglig ved KvĂŚrner Stord.

  05.10.2014
 • Euroskills
  YRKES-EM GÅR MOT SLUTTEN

  Ligger an til spennende medaljeseremoni

  Tre konkurransedager er over. De 13 norske deltakerne, og veldig mange andre er spent pü resultatet. Avslutningsseremoni med medaljeutdeling skjer søndag kveld 5. oktober kl. 19. Resultatene legges ut straks de er klare.

  04.10.2014
 • Elektriker Knut Martin
  ELEKTRIKERFAGET

  Hvis ikke det smeller - sĂĽ er det bra

  EM er bare et delmĂĽl pĂĽ veien til Knut Martin Breivik. Elektrikeren fra Rogaland satser alt pĂĽ VM i Brasil til neste ĂĽr, men er selvsagt ogsĂĽ spent pĂĽ resultatet fra Yrkes-EM.

  04.10.2014
 • Hilser
  KUNNSKAPSMINISTEREN FØLGER MED

  - Stolt av Yrkeslandslaget

  - Dere für vist fram skikkelig godt hündverk og godt fagarbeid. Vi ser at vi kan konkurrere i verdensklasse med fagarbeiderne vüre. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er stolt av det norske Yrkeslandslaget. Se hans hilsen til laget.

  04.10.2014
 • Kokk og servitør

  Kokkelere og servere: Alt mĂĽ klaffe

  Gjestene som fikk mat fra den norske kokken Kristin Skogen og som fikk den servert av Thora Karen Knutsdottir ga gode tilbakemeldinger. Det var ikke en smule igjen av den franske eplekaken de fikk servert av de norske deltakerne i Yrkes-EM.

  04.10.2014
Viser fra 1 til 10 av totalt 31 artikler

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

FÅ NYHETSBREV
FRA WORLDSKILLS

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018