Søk

Meny

Du er her:

 • Frisør Marthe Blystad
  FRISØRFAGET

  HĂĽrfin balanse

  - Det er utrolig spennende og lærerikt å være i Yrkes-EM, sier frisør Marthe Blystad fra Ås. Hennes arbeid med ulike teknikker blir nøye vurdert.

  04.10.2014
 • Bilmekanikeren i aksjon
  BILMEKANIKERFAGET

  Feilsøk og "fix-it"

  Bilmekaniker Kenneth Kentø fra Tromsø trives i Yrkes-EM. Han søker etter feil i biler, og sü skal feilene fikses sü fort som mulig.

  03.10.2014
 • Resepsjonist Mailene
  EM I RESEPSJONISTFAGET

  Alle er velkommen i resepsjonen

  En gjest føder i hotellresepsjonen, en annen rekker ikke flyet sitt fordi vekkerklokka ikke ringte, andre vil bare vite hvor nÌrmeste restaurant er. Det er mye forskjellig resepsjonisten Mailene Ingvoldsen Balkøy fra Vang i Hedmark skal testes i.

  03.10.2014
 • Mekatronikk-gutta i aksjon

  Finurlig byggesett

  Det er mye som skal klaffe nür mekatronikkgutta fra Hokksund og Kongsberg bygger samlebünd i Yrkes-EM i Lille. - Det er veldig spennende ü fü vÌre med, og sü er det gøy med egen heiagjeng, sier Sindre K. Hellingsrud og Petter Rustad.

  03.10.2014
 • Mailene Balkøy

  Viktige rollemodeller

  Deltakerne pü Yrkeslandslaget er gode rollemodeller og vil kunne bidra til at flere büde velger og fullfører yrkesfag. Les kronikk til Ingunn Hermansen i NHO Innlandet.

  03.10.2014
 • Kristian Skibenes
  SVEISEFAGET

  Sveiser for ĂĽ hente maks med poeng

  - Puh, det er varmt ĂĽ sveise, men det gĂĽr bra altsĂĽ, sier Kristian Skibenes i sveisefaget og smiler bredt. Fokus pĂĽ kvalitet, orden og ryddighet hjelper godt pĂĽ i sveisefaget!

  03.10.2014
 • Web-designer Mathias Novas og Mediegrafiker Ida SĂŚterdal
  WEB / GRAFIKER

  SĂĽ innbydende som mulig

  Logo, visittkort og nettsider, det er noe av det webdesigner Mathias Novas og mediegrafiker Ida SĂŚterdal fr Oslo produserer nĂĽr de deltar i Yrkes-EM i Lille i Frankrike.

  03.10.2014
 • Stine Birgitte Harsem Kipperberg og Marita Puntervoll. Yrkes-EM 2014. Foto: WorldSkills Norway
  HELSE

  Har kontroll pĂĽ nervene

  - Dette er det veldig gøy ü vÌre med pü, sier det norske helefagteamet Stine Kipperberg og Marita Puntervoll. Dommere følger nøye med nür jentene utfører behandling pü pasientene. Sammen hüper de pü medalje for Norge!

  03.10.2014
 • Kennet Kentø

  Fornøyd med første konkurransedag

  - Jeg har litt blanda følelser, men alt i alt er jeg veldig fornøyd, sier bilmekaniker Kenneth Kentø etter en ni timers konkurranseøkt pü Euroskills 2014.

  03.10.2014
 • Yrkes-EM Lille

  Opplevelse for livet

  - Det er helt fantastisk ü vÌre her, sier helsefagarbeiderne Stine Birgitte og Marita. Under første dag pü Yrkes-EM er oppgaven ü ta seg av en 70 ür gammel dame med diabetes.

  02.10.2014
Viser fra 11 til 20 av totalt 31 artikler

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018