Søk

Meny

Du er her:

 • Røe Isaksen besøker yrkeslandslaget
  HILSEN FRA KUNNSKAPSMINISTEREN

  - Klarer oss ikke uten dere

  - Fagarbeidere vil bli enda mer etterspurt i årene som kommer – hverken privat eller offentlig sektor vil klare seg uten dere, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han heier på Yrkeslandslaget og ønsker laget lykke til i EM.

  25.09.2014
 • Yrkesfag viktig
  STOLT AV FAGET

  Flere må velge yrkesfag – og alle må gjennomføre

  I 2035 vil Norge mangle 90.000 fagarbeidere. Bare 57 prosent (OECD) av elever i videregüende utdanning fullfører pü normert tid i Norge, frafallet er stort. Ungdommene pü Yrkeslandslaget er ambassadører for den positive delen av skalaen. I likhet med toppidrettsutøverne kjemper ogsü disse internasjonalt i det de kan aller best.

  25.09.2014
 • GĂĽ inn og LIK Yrkeslandslaget pĂĽ Facebook!

  Følg Yrkes-EM

  Om du selv ikke er tilstede i Lille i Frankrike under Yrkes-EM 2.-5. oktober kan du fü oppdateringer fra WorldSkills Norway. Sjekk nettsidene og følg oss i sosiale medier!

  25.09.2014
 • Joachim Lindgren, Thora Karen Knutsdottir og de andre pĂĽ Yrkeslandslaget er spent foran avreise. Foto: Tone Buene, Norsk Industri

  Straks klare for avreise til Frankrike

  Yrkes-EM i Lille i Frankrike nÌrmer seg med stormskritt. Det er innspurt i treningen foran mesterskapet. De 13 unge norske er spent før avreisen. Arrangementet finner sted 1.-5. oktober.

  24.09.2014
 • Yrkeslandslaget 2014

  Kunnskapsministeren heier pĂĽ Yrkeslandslaget

  Behovet for faglÌrt arbeidskraft i Norge er stort. - Jeg heier pü dere! Det er en viktig kompetanse dere har som fagarbeidere, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen da han 11. juni besøkte landslagssamlingen til Yrkeslandslaget.

  11.06.2014
 • Yrkeslandslaget 2014
  SE VIDEO

  Disse skal til Yrkes-EM

  Store deler av Norge er i ür representert pü Yrkeslandslaget. De 13 ungdommene er flotte ambassadører for sine fag. 1.-5. oktober forsvarer de Norges Ìre i Yrkes-EM i Lille i Frankrike.

  11.06.2014
 • Servitør Thora Karen Knutsdottir er blant dem som er representert pĂĽ Yrkeslandslaget. Hun kommer fra Sylling i Buskerud, men jobber for tiden ved To rom og Kjøkken i Trondheim. Foto: Kristian Hansen

  Møt Yrkeslandslaget 2014

  Laget som skal forsvare Norge i Yrkes-EM i Frankrike til høsten er nü klart. Store deler av landet er representert. Første landslagssamling finner sted 10.-11. juni. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaken er blant dem som heier pü laget, han deltar ogsü pü samlingen.

  06.06.2014
 • NM vinner
  KLAR FOR YRKES-EM!

  NM-vinner i sveisefaget

  Kristian Skibenes fra KvĂŚrner Stord stakk av med seieren i NM i sveisefaget, som nettopp er arrangert. Han er nĂĽ klar for deltakelse i Yrkes-EM i Frankrike senere i ĂĽr. Vi gratulerer!

  22.05.2014
 • Petter Rustad, K-Tech og Sindre Kvear Hellingsrud fra FMC
  Mekatronikk

  GĂĽr videre til NM og EM

  7 fag deltok i kvalifiseringen som ble gjennomført pü Strømmen videregüende skole 14. mai 2014. De 4 beste lagene gür videre til Yrkes-NM 28.-30. okt. i Trondheim. Sindre Kvear Hellingsrud fra FMC og Petter Rustad fra K-Tech i Kongsberg er i tillegg kvalifisert til ü representere Norge i Yrkes-EM 2.-4. okt. i Lille i Frankrike.

  16.05.2014
 • Velkommen til Yrkes-EM 2014
  YRKES-EM 2014

  Samling for Yrkeslandslaget

  Det norske Yrkeslandslaget 2014 samles til første samling 10. og 11. juni i Oslo. Da skal de møte ekspertene og coachene sine, samt Marco Elsafadi og Susann Goksør Bjerkheim, og antakelig kommer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

  15.05.2014
Viser fra 21 til 30 av totalt 31 artikler

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018