Søk

Meny

Du er her:

Gull til mediegrafiker Ida Sæterdal

Publisert: 05.10.2014

- Jeg er helt sjokkert, dette er over all forventning, sier Ida Sæterdal fra Narvik. Hun jobber for Concorde Design i Oslo til daglig. Hun er nå kåret til Europas beste mediegrafiker.

Gull-Ida

Yrkes-EM har pågått i perioden 2.-5. oktober. Ida Sæterdal har jobbet svært godt disse dagene. Hennes arbeid med presentasjon av makroner falt virkelig i smak. En bedrift som lager makroner har vært utgangspunkt for de grafiske oppgavene hun har fått underveis i Yrkes-EM.

Se mer om Idas arbeid i EM her

Sett fram til mesterskapet lenge - gøy å vinne

- Det har vært en kjempeopplevelse å være på Yrkeslandslaget og å være med i EM. Det tar tid å la dette gå opp for meg, sier hun. Ida kan nesten ikke huske at hun stod på pallen med det norske flagget og fikk gullmedalje. - Dette er som å være i en helt annen verden. Det er klart at dette er veldig bra for meg.

- Jeg har jobbet i flere år med dette mesterskapet som mål. Det er mye hard innsats som ligger bak. Jeg klarte målet mitt! Det er helt storartet, sier hun og smiler bredt til alle omkring seg.

Du er god

- Nå vet du virkelig at du er god! Det sier en svært stolt ekspert, Anne Cappelen Grandt fra Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon. - Dette fortjente hun!

Medspiller web-designer Mathias Novas fra 07-gruppen gratulerer Ida med gullet. Selv om han ikke nådde helt dit i sitt eget fag er han fornøyd med sin egen innsats. - Dette er mye større å være med på enn jeg først trodde. Jeg har lært utrolig mye, og jeg har blitt en bedre web-designer av å ha vært med på dette, sier han.

> Se alle resultatene her


Kontaktpersoner:
Sekretariatsleder WorldSkills Norway: Elisabeth Lange, elisabeth.lange@norskindustri.no, 91558110.
Pressekontakt: Kristian Hansen, kristian.hansen@norskindustri.no, 40061188.

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018