Søk

Meny

Du er her:

Studietur til Yrkes-EM 2016

Publisert: 31.03.2016

WorldSkills Norway inviterer til studietur til Gøteborg i forbindelse med Yrkes-EM 2016, 30. november til 4. desember. Vi arrangerer bl.a. norsk konferanse og norsk aften.

Yrkes-EM (EuroSkills) holdes på Svenska Mãssan i Gøteborg, med gang avstand til hoteller, restauranter, m.m.

Foreløpig program:
30. november: Ă…pningsseremoni (krever billet)
1.-3. desember: Konkurranser (gratis inngang) (ĂĄpningstidene er ikke fastsatt ennĂĄ)
2. desember kl. 0900 - 1300: Norsk konferanse med fokus pĂĄ skolekonkurranser (krever billett)
3. desember: Norsk Aften, med mat og drikke og hyggelig samvær med de norske deltakerne og støtteapparat, foreldre/foresatte, arbeidsgivere m.fl. Holdes på det flotte Universeum som ligger rett ved siden av arenaen (krever billett)
4. desember: Avslutningsseremoni (krever billett)

Vi har lagt opp fleksible pakker slik at det kan passe flest mulig enten man vil være der hele perioden eller kortere. Transport frem og tilbake kan også ordes via vårt eventbyrå.
Elektronisk registreringsskjema med bestilling av hotellovernatting og bestilling av de aktiviteter man ønsker ĂĄ være med pĂĄ finner man her: www.wsem16.axaco.se 

Vi vet at det er mange nordmenn som skal nedover og vi har begrenset med plasser til våre aktiviteter. Det er først til mølla som råder!

Billetter til seremoniene kan bestilles via arrangørenes bookingsystem. Denne vil åpnes i august. Arrangørene hevder at de skal ha plass til alle som vil inn.

De svenske arrangørene legger også opp til både konferanser og bedrifsbesøk. Detaljer om dette vil etterhvert bli lagt ut på www.euroskills2016.com

 

 

 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018