Søk

Meny

Du er her:

31. OKTOBER – 2. NOVEMBER

Gratis miniseminar på Norges Varemesse

Publisert: 22.10.2012

Du treffer bl.a. Marco Elsafadi og Kjetil Andrè Aamodt under Yrkes-NM på Lillestrøm. Miniseminarene er beregnet for elever, lærere, rådgivere, foreldre og foresatte. De er gratis og foregår i Hall A1. Sjekk tider her.

> Sjekk ut når de forskjellige miniseminarene er

Foruten Marco Elsafadi og Kjetil Andrè Aamodt kommer også Francois Elsafadi og Gro Hege Stensrud.

Marco Elsafadi
Marco er toppidrettsutøver og ildsjel. Han holder også foredrags både for det offentlige apparatet og i skolene, samt for næringslivet. Han er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt.

Livet handler om samarbeid og å bygge hverandre opp. Marco`s foredrag handler om motivasjon, ledelse, arbeidskultur, teambuilding, håndtere motgang, mobbing og relasjonenes kraft.

 

 

 

Kjetil Andrè Aamodt
Alpinisten Kjetil Andre Aamodt holder foredrag om prestasjonskultur, team, ledelse og hvordan nå sitt potensiale.

Han la opp i 2006 etter olympiske leker i Torino. Har deltatt i flere konkurranser på toppnivå enn noen annen utøver. Har flest medaljer i OL og VM. Har flest VM- og OL-gull i historien. Har flest poeng og topp ti i verdenscuphistorien. En av fem utøvere som har vunnet i alle disipliner i verdenscupen.

 

 

 

 

 

Francois Elsafadi
Francois er spesielt opptatt av å arbeide mot urettferdighet og hjelpe de svakeste i samfunnet. Han har opplevd den positive effekten som lokalsamfunnet og personlige relasjoner kan ha. Han holder foredrag om mange av de samme temaene som Marco.

Gro Hege Stensrud
Gro Hege er ansatt i Karrieretjenesten, Veiledningssenteret Romerike og holder foredrag om Struktur i videregående opplæring. 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018