Søk

Meny

Du er her:

 • Barne- og ungdomsarbeidere
  YRKES-NM OG OPPLÆRINGSDAGAN

  Kreativt med barne- og ungdomsarbeid

  Utfordringene er mange for deltakerne i Yrkes-NM. Noen spesialiserer seg på å arbeide med barn og unge, slik som Maiwand Jabarkhil (21) fra Mandal og Hanna Puntervold (18) fra Søgne.

  28.10.2014
 • Stine Aas, mediegrafiker
  YRKES-NM OG OPPLÆRINGSDAGAN

  Logo og designprofil - utfordringer i mediegrafikerfaget

  Stine Aas (20) fra Hamar er blant deltakerne i mediegrafikerfaget. - Jeg synes det er kjempespennende ĂĄ konkurrere. Oppgaven blir veldig realistisk nĂĄr vi vet at det stĂĄr en reell kunde bak som kan bruke arbeidet etterpĂĄ.

  28.10.2014
 • Helsefagarbeider Simen Linnerud
  YRKES-NM OG OPPLÆRINGSDAGAN

  Vil ha flere mannlige kolleger

  Helsefagarbeiderne Simen Linnerud fra Gjøvik og Ida-Helene Lægran fra Steinkjer synes det er gøy å konkurrere om å være den beste helsefagarbeideren i NM. De trives også til daglig i jobbene sine og anbefaler spesielt flere gutter å ta utdanning i helsefag.

  28.10.2014
 • Marco Elsafadi
  YRKES-NM OG OPPLÆRINGSDAGAN

  Benytt anledningen - finn ut hva du vil bli...

  - Finn din vei, snakk med folk, utforsk fagene og se hva som passer for deg. Mesterens mester, Marco Elsafadi, oppfordrer unge til å benytte Yrkes-NM og Opplæringsdagan i Trondheim til å finne ut hva som kan være en vei å gå. - Det handler om valg og det er helt vanlig å være usikker, sier han. Elsafadi har i sine foredrag også et sterkt budskap til de unge om å være inkluderende, om å ta vare på hverandre.

  28.10.2014
 • Faksimile Facebook

  Følg Yrkes-NM

  Om du selv ikke er tilstede i Trondheim under Yrkes-NM 28.-30. oktober kan du få oppdateringer fra WorldSkills Norway. Sjekk nettsidene og følg oss i sosiale medier! Yrkes-NM er på Facebook.

  28.10.2014
 • Yrkes-NM 2014 deltakere ĂĄpning.
  YRKES-NM Ă…PNET

  Kremen av nye fagarbeidere

  Med en fullsatt konferansesal på Scandic Lerkendal, med utøvere, eksperter, representanter fra regjering og kommune, ble det en hyggelig åpningskveld på årets Yrkes-NM. - Fagarbeidere holder Norge i gang. Uten dere funker ikke dette landet, sa statssekretæren fra Kunnskapsdepartementet. Tirsdag morgen 28. oktober starter alvoret med alle konkurransene i Trondheim Spektrum.

  27.10.2014
 • Yrkes-NM
  VELKOMMEN TIL TRONDHEIM

  Klargjøring for Yrkes-NM

  Ă…rets Yrkes-NM gĂĄr av stabelen i Trondheim 28.-30. oktober. Mer en 300 ungdommer fra hele landet setter kurs mot Trondheim for ĂĄ konkurrere i sitt fag og for ĂĄ vise det fram til resten av Norge. Her skal det konkurreres i alt fra billakkering og muring til helse, kokkelering og frisering.

  25.10.2014
 • Kom igjen - rull film!
  LAG VIDEO FRA DITT YRKE

  Vinn et GoPro-kamera!

  Nå kan du som yrkesfaglærling vinne et GoPro-kamera! Alt du trenger å gjøre er å lage en video med hvorfor DU syns DITT fag er spennende!

  24.10.2014
 • Valgets kvaler kan fort bli en runddans i usikkerhet.
  SEMINAR YRKES-NM 2014

  Du er ditt barns viktigste karriererĂĄdgiver

  Hva skal barnet ditt arbeide med om noen ĂĄr? Bli inspirert av Mesterens mester; Marco Elsafadi, og bli ditt barns beste rĂĄdgiver!

  17.10.2014
 • Billakkerer. Lærling i arbeid.
  SEMINAR YRKES-NM 2014

  Bruk av lærlinger - potensialet i lærlingeklausulen

  Bli med på seminar om hvordan vi kan sikre bruk av lærlinger i arbeidslivet!

  17.10.2014
Viser fra 11 til 20 av totalt 28 artikler

Medlem av

Samarbeidspartnere

© Worldskills 2018