Søk

Meny

Du er her:

SEMINAR UNDER YRKES-NM 2014

Treff Marco - Mesternes Mester

Publisert: 01.09.2014

Marco er kjent fra både toppidrett og TV-programmer. Årlig holder han foredrag for om lag 35.000 mennesker over hele landet. Han er motivator for det norske Yrkeslandslaget. Kom og hør ham under Yrkes-NM + Opplæringsdagan i Trondheim 28.-30. oktober 2014.

Marco Elsafadi har siden 2001 holdt foredrag blant svært varierte målgrupper; næringslivet, det offentlige apparat og i skolen. Vi er glad for at han vil dele av sine erfaringer under Yrkes-NM.

Spennende bakgrunn
Marco har en spennede bakgrunn. Han kommer opprinnelig fra Libanon, og heldivis valgte han og familen og reise til Norge. Han har 5 NM-titler i basket og er coach for deltakere på landslaget i andre idretter, og også for det norske Yrkeslandlaget. I disse dager lager han TV-program om barn som er blitt bortfør, som vil gå på TV2 i janaur neste år. Han er en meget engasjert, sosial, klok, morsom og en snill person.

Marco Elsafadi vil være til stede alle dager under Yrkes-NM + Opplæringsdagan.


Klikk på bildet og du kan lese mer om Marco

Ta egne valg
Han holder to foredrag hver dag om det å mestre og å tørre å ta egne valg. Disse seminarene henvender seg spesielt til ungdom som lurer på hva de skal velge videre i en jungel av muligheter. De henvender seg også til lærere og rådgivere i både ungdomsskole og videregående skole. Han vil også si noe under seminaret "Foreldremøtet" som skjer på ettermiddagen. Se seminarprogrammet.

Det er gratis inngang på seminarene og det er ingen påmelding,

men det lønner seg å stille opp i god tid, det blir alltid stinn brakke når Marco er på!

 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018