Søk

Meny

Du er her:

OSLO OG AKERSHUS

Yrkes-NM + Utdanningtorg 2018

Publisert: 13.09.2017

Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018 arrangeres 23.- 25. oktober på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo. Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører. Det er rekordstor oppslutning og landets elever i ungdomsskole og videregående skole er spesielt velkomne.

Last ned messekartet her.

Se bilder fra Yrkes-NM 2018 her (Flickr).

Se resultater over vinnerne her.

Det totalrenoverte anlegget på Hellerudsletta har to fine haller på tilsammen 14.000 m2. Disse skal fylles med yrkeskonkurranser i over 30 yrkesfag. Dette er ny rekord for Yrkes-NM. Arrangørene regner med at over 300 av landets dyktigste lærlinger og unge fagarbeidere skal kjempe om medaljer, heder og ære. I tillegg blir det spennende aktiviteter innen alle utdanningsprogrammene i videregående opplæring.

Statsminister Erna Solberg skal besøke arenaen, og det gjør også kunnskapsminister Jan Tore Sanner og relasjonshøvding Marco Elsafadi. Han vil holde seminar for besøkende flere ganger hver dag. Seminaret er gratis og åpent for alle, men det er først til mølla prinsippet som gjelder.

   

Last ned Nyhetsbrev 1 -2018

Last ned Nyhetsbrev 2-2018

Last ned brosjyre om  Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018

X Meeting Point Norway

 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018