Søk

Meny

Du er her:

 • WORLDSKILLS 2013

  Kan det bli gull innen bilfaget?

  Yrkeslandslaget jobber pü spreng i Leipzig. De opplever store utfordringer med oppgavene, men gjør det bra! Bilene Tommy Harald Aasdalen Hauge, Kristian Høgli og Kenneth Kentø mekker pü, blir i fin form etter deres behandling. - Jeg satser pü gull, sier Tommy.

  04.07.2013
 • WORLDSKILLS 2013 HAR STARTET

  Konkurransene i gang

  Hele Yrkeslandslaget er nå i gang med konkurransene i Yrkes-VM i Leipzig. Åpningsseremonien 2. juli markerte starten på mesterskapet. Norske Olav B. Vangen, i faget mekatronikk, bidro i den høytidelige delen av åpningsshowet der han var plukket ut til å avlegge eden på vegne av alle de rundt 1000 deltakerne.

  03.07.2013
 • SE BILDEANIMASJON FRA WORLDSKILLS 2011

  Føl pü stemningen - like før det braker løs

  Det er like før konkurransene starter i Yrkes-VM i Tyskland. 2. juli er det üpningsseremoni, 3. juli starter konkurransene for fullt. Det er fin stemning i den norske leiren. Blir ürets resultater like bra som i WorldSkills i London for to ür siden? - Kom i WorldSkills-stemning; se bildeanimasjon fra VM i London!

  02.07.2013
 • SE BILDEANIMASJON FRA WORLDSKILLS 2011

  Føl pü stemningen

  Nü braker Yrkes-EM løs i Belgia. Det meldes om superbra stemning i den norske leiren. Blir ürets resultater like bra som i WorldSkills i London i fjor? - Se bildeanimasjon fra fjorürets verdensmesterskap, føl pü stemningen og bli med ü heie fram ogsü ürets Yrkeslandslag.

  03.10.2012
 • YRKESLANDSLAGETS RESULTAT 2011

  Beste resultat noen gang

  – Dette er det beste resultatet Norge har fått noen gang, sier en stolt sekretariatsleder for WorldSkills Norway, Elisabeth Lange. Det ble én gull og to bronse, og svært gode poeng fordelt på deltakerne på det norske laget.

  27.05.2012
 • Øker oppmerksomhet om yrkesfagene

  Deltakerne pü yrkeslandslaget har opplevd ü bli kontaktet og gratulert av mange forskjellige folk, og ikke minst presse, i dagene etter hjemkomsten fra WorldSkills i London. Kokken, billakkereren og elektrikeren har fütt ekstra mye oppmerksomhet, og de har vist seg ü vÌre gode ambassadører ogsü for resten av yrkeslandslaget.

  19.05.2012
 • Én gull og to bronse til Norge

  Med gull og bronse rundt halsen har mülrettet arbeid gitt full uttelling. Vi gratulerer verdige vinnere, og takker hele Yrkeslandslaget for flott innsats. - Gullet betyr enormt mye for meg, sier kokkevinner Øyvind Bøe Dalelv.

  27.04.2012

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

FÅ NYHETSBREV
FRA WORLDSKILLS

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018