Søk

Meny

Du er her:

 • WORLDSKILLS 2013

  Følg medaljeseremoni LIVE - resultater offentliggjøres sent søndag

  Alle konkurranser i WorldSkills 2013 er avsluttet. Yrkeslandslaget venter spent pü avslutningsseremoni med medaljeutdeling. Resultater offentliggjøres sent søndag kveld 7. juli. Seremonien kan følges LIVE via nett. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen er blant de mange tusen som deltar pü avslutningsseremonien.

  07.07.2013
 • WORLDSKILLS 2013 - LEIPZIG TYSKLAND

  Innspurt med kunnskapsministeren i heiagjengen

  6. juli fikk deltakerne pü Yrkeslandslaget besøk av kunnskapsminister Kristin Halvorsen. - Det er nervepirrende ü se innspurten deres her i VM. Jeg er veldig imponert over hva de für til, sier hun. - De er skikkelig gode ambassadører for fagene sine og for landet vürt. Nü er jeg spent pü resultatene. Hüper mange unge i Norge gjør som disse; velger yrkesfag!

  06.07.2013
 • WORLDSKILLS 2013

  Topp innsats av Yrkeslandslaget

  Konkurransene pügür for fullt i Yrkes-VM i Leipzig. Alle de norske deltakerne yter sitt beste og utnytter hvert sekund. Lørdag 6. juli kommer kunnskapsminister Kristin Halvorsen pü inspeksjon, sammen med mange tusen andre.

  05.07.2013
 • WORLDSKILLS 2013

  Heia Norge

  Yrkeslandslaget har det gøy i Leipzig! De liker alle ü konkurrere og ü vise fram faget sitt. Mange tusen er innom mesterskapet for ü fü inspirasjon og se hvor bra det er mulig ü vÌre i alle disse yrkesfagene det konkurreres i.

  04.07.2013
 • WORLDSKILLS 2013

  Kan det bli gull innen bilfaget?

  Yrkeslandslaget jobber pü spreng i Leipzig. De opplever store utfordringer med oppgavene, men gjør det bra! Bilene Tommy Harald Aasdalen Hauge, Kristian Høgli og Kenneth Kentø mekker pü, blir i fin form etter deres behandling. - Jeg satser pü gull, sier Tommy.

  04.07.2013
 • WORLDSKILLS 2013 HAR STARTET

  Konkurransene i gang

  Hele Yrkeslandslaget er nå i gang med konkurransene i Yrkes-VM i Leipzig. Åpningsseremonien 2. juli markerte starten på mesterskapet. Norske Olav B. Vangen, i faget mekatronikk, bidro i den høytidelige delen av åpningsshowet der han var plukket ut til å avlegge eden på vegne av alle de rundt 1000 deltakerne.

  03.07.2013
 • SE BILDEANIMASJON FRA WORLDSKILLS 2011

  Føl pü stemningen - like før det braker løs

  Det er like før konkurransene starter i Yrkes-VM i Tyskland. 2. juli er det üpningsseremoni, 3. juli starter konkurransene for fullt. Det er fin stemning i den norske leiren. Blir ürets resultater like bra som i WorldSkills i London for to ür siden? - Kom i WorldSkills-stemning; se bildeanimasjon fra VM i London!

  02.07.2013
 • GRATIS NYHETSBREV

  VĂŚr oppdatert om VM i Leipzig

  Gjennom ü abonnere pü nyhetsbrev fra WorldSkills Norway holder du deg oppdatert om hva som rører seg i forbindelse med Yrkeslandslaget og deltakelse i de ulike mesterskapene innen yrkesfag. Tjenesten er gratis.

  01.07.2013
 • YRKES-VM

  Velkommen til Leipzig

  Slik finner du fram til Leipzig Messe. Se kart og ĂĽpningstider. Det finnes ogsĂĽ en egen WorldSkills Leipzig App som er din lommeguide under oppholdet i Leipzig. Velkommen til VM i yrkesfag!

  01.07.2013
 • TEAM NORWAY

  Yrkeslandslaget pĂĽ plass pĂĽ VM-arenaen!

  Det norske Yrkeslandslaget har ankommet arenaen for Yrkes-VM 2013 i Leipzig. De tyske arrangørene ser ut til ü ha kontroll pü det meste. Deltakerne har foreløpig vÌrt pü tilstelninger med de andre deltakerne.

  01.07.2013
Viser fra 11 til 20 av totalt 34 artikler

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

FÅ NYHETSBREV
FRA WORLDSKILLS

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018