Søk

Meny

Du er her:

 • Tilgang pĂĄ kvalifisert arbeidskraft avgjørende

  Industrien er helt avhengig av tilgang på god arbeidskraft. Bedriftene opplever en markant økning spesielt i behovet for å rekruttere operatører. Skolekonkurranser og mesterskap som Yrkes-VM bidrar til å fremme statusen og rekrutteringen til yrkesfagene.

  28.06.2013
 • YRKES-VM 2013

  Kristin Halvorsen til Yrkes-VM

  Kunnskapsminister Kristin Halvorsen reiser til Yrkes-VM i Leipzig for å heie frem de norske deltakerne. Hun vil være der fra 5.-8. juli og vil besøke alle de norske deltakerne på deres arenaer. Hun vil også være med på avslutningsseremonien, når alle medaljene skal deles ut. Forhåpentligvis til mange av de norske.

  21.06.2013
 • WORLDSKILLS I TYSKLAND TIL SOMMEREN

  - Lykke til i Yrkes-VM!

  De 21 norske ungdommene på det som sies å være Norges viktigste landslag ble ønsket lykke til av både kunnskapsminister Kristin Halvorsen, LO-leder Gerd Kristiansen og adm. dir. i NHO, Kristin Skogen Lund på sin landslagssamling 31. mai. Alle de tre vil følge nøye med på lagets deltakelse i VM, og håper Norge kan stå som arrangørland for Yrkes-EM i 2018.

  31.05.2013
 • WORLDSKILLS NÆRMER SEG

  Opptrapping med landslagssamling

  Det nærmer seg avreise for de 21 ungdommene fra Norge som skal til Yrkes-VM i Tyskland. 31. mai er det landslagssamling i Oslo. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen, LO-leder Gerd Kristiansen og adm. dir. i NHO, Kristin Skogen Lund, vil være tilstede for å ønske deltakerne lykke til.

  30.05.2013
 • Bli kjent med Yrkeslandslaget som skal til WorldSkills 2013 i Tyskland

  21 unge nordmenn skal konkurrere i 19 forskjellige yrkesfag nĂĄr Yrkes-VM gĂĄr av stabelen i Leipzig i Tyskland 2.-7. juli 2013. Her deltar Norge i alt fra sveising og billakkering til kokkelering og frisering. Store deler av Norge er representert pĂĄ Yrkeslandslaget.

  30.05.2013
 • Kongsberg satser sterkt i Yrkes-VM

  Simen Lia Nilsen og Olav B. Vangen må sies å være sterke medaljekandidater i Yrkes-VM i sommer. Med bronsemedalje fra Yrkes-EM rundt halsen er ambisjonen stor foran verdensmesterskapet i Tyskland til sommeren.

  30.05.2013
 • Oslo/Akershus godt representert i Yrkes-VM

  Verdensmesterskapet i yrkesfag arrangeres 2.-7. juli i Leipzig i Tyskland. Det norske yrkeslandslaget bestĂĄr av ungdom fra hele landet, men denne gangen med overvekt av unge fra Oslo og Akerhus.

  30.05.2013
 • REVIDERT STATSBUDSJETT

  Yrkes-EM til Norge i 2018?

  Regjeringen foreslår å bevilge èn million kroner til WorldSkills Norway for å utarbeide nødvendig grunnlag for en norsk søknadsprosess om å få arrangere Yrkes-EM, EuroSkills, i Norge i 2018. - Vi er glad for at Regjeringen ser at et slikt arrangement i Norge vil bidra til økt fokus på yrkesfagene og dermed kunne bidra til å øke rekrutteringen til disse viktige fagene, sier sekretariatsleder i WorldSkills Norway, Elisabeth Lange.

  07.05.2013
 • YRKESLANDSLAGET I HARDTRENING

  - Vi gleder oss til ĂĄ kjempe om medaljer

  Yrkes-VM nærmer seg for alvor. Nå er det hardtrening som gjelder. Store deler av landet er representert på årets landslag. Ungdommene gleder seg virkelig til å komme til Leipzig for å få vist fram faget sitt og til å kjempe om medaljer. Her kan du bli bedre kjent med hver enkelt deltaker.

  07.05.2013
 • CNC-trening i Tyskland

  Tor Erland skal forsvare Norges ære i CNC under Yrkes-VM i Leipzig i juli 2013. Derfor ligger han i hardtrening to uker i Tyskland hos maskinbyggerne Mori Seiki og får uvurdelig eksperthjelp.

  24.04.2013
Viser fra 21 til 30 av totalt 34 artikler

Medlem av

Samarbeidspartnere

© Worldskills 2018