Søk

Meny

Du er her:

 • Med Yrkes-VM i sikte!

  Deltakerne pĂĽ Norges viktigste landslag, Yrkeslandslaget, ligger i hardtrening til Yrkes-VM som gĂĽr av stabelen i begynnelsen av juli. Noen av deltakerne har vĂŚrt pĂĽ "treningsleir" i USA, noen har deltatt pĂĽ det nasjonale mesterskapet i Nederland og noen har vĂŚrt pĂĽ treningsuke i Tyskland.

  16.04.2013
 • Kunnskapsministeren utnevnt til Æresambassadør for Yrkeslandslaget!

  Kunnskapsminister Kristin Halvorsen ble nylig utnevnt til Æresambassadør for det norske Yrkeslandslaget. Utnevnelsen skjedde under Yrkeslandslagets samling i Oslo.

  15.02.2013
 • Hedersdiplomer til medaljevinnere

  Medaljevinnerne fra Yrkes-EM 2012 ble hedret under NHOs Yrkesfagkonferanse 2013 med hedersdiplomer for sin sterke innsats. De unge, dyktige utøverne tok henholdsvis gull, sølv og bronsemedaljer under mesterskapet som gikk i Belgia i oktober 2012.

  15.02.2013
 • Yrkeslandslaget klart for VM!

  Norges viktigste landslag, Yrkeslandslaget, er nü tatt ut og er klare for Yrkes-VM i Tyskland til sommeren. Første landslagssamling er nylig avholdt. Her møtte de büde Kunnskapsminister Kristin Halvorsen og ledelsen i NHO og LO.

  08.02.2013
Viser fra 31 til 34 av totalt 34 artikler

Yrkesfagenes ĂĽr 2018

Kunnskapsdepartementet har gitt WorldSkills Norway ansvaret for ü gjennomføre kampanjeüret i samarbeid med partene i arbeidslivet.

Yrkesfagenes ĂĽr skal:
Øke innsikten om yrkesfag
og arbeidslivet.
Øke unges interesse for
yrkesfaglig utdanning og karriere.
Øke antall lÌrebedrifter og
lĂŚreplasser

> Les mer pĂĽ yrkesfag.no
 


BILDER FINNER DU PÅ:


 


 

HOVEDSPONSOR


 

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

 •  
© Worldskills 2018