Søk

Meny

Du er her:

WORLDSKILLS 2013 - LEIPZIG TYSKLAND

Skinnende bronsemedalje i billakkering

Publisert: 07.07.2013

Tommy Harald Aasdalen Hauge fra Notodden fikk en velfortjent bronsemedalje i billakkererfaget i WorldSkills 2013. - Jeg er så fornøyd som jeg bare kan, sier han og smiler.

Se høyoppløselige bilder av Tommy 

Tommy Harald Aasdalen Hauge (22) bor på Notodden.
Han arbeider hos Autos Notodden AS i Telemark.
Mobil 93 07 88 88 - tomey8@hotmail.com

Presse er velkommen til å ta kontakt med Tommy.

Les mer om Tommy (bakgrunnsartikkel)

Siktet mot toppen
Tommy siktet høyt, han gikk ut og sa på forhånd at han går for gull. - Det var bra å sikte høyt, sier han og ler. - Jeg har gjort mitt aller beste. Tenk at jeg er tredje best i hele verden. Det er så innmari bra. Jeg forstår det ikke helt.

- Dette har vært så positivt å være med på. Jeg har blitt kjent med så mange positive hyggelige mennesker som jeg gleder meg til å ha kontakt med videre.

Stress - men gøy
- Det har jo vært stressende i konkurransesituasjonen, men du verden så gøy det har vært da. Jeg har fått flere lakkeringsoppgaver, jeg har blandet farger og laget motiv, forklarer Tommy. - Fargene har stemt og det ble et rent og pent resultat.

- Det blir jo også kjekt å komme hjem. Jeg har en grei arbeidsgiver jeg må takke. Deltakelsen her inspirerer meg til å stå på og gjøre mitt aller beste hver eneste dag på jobben. Her i WorldSkills er det mange som har sett på når jeg har jobbet. Jeg håper at min deltakelse her vil bidra til at flere velger å bli billakkerer, for Norge trenger flere av oss!

Over 200.000 mennesker har vært innom arrangementet i Leipzig. De har sett ca 1000 deltakere konkurrere i over 50 fag.

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018