Søk

Meny

YRKES-VM 2015

Med Brasil i sikte!

Publisert: 21.01.2015

Det norske Yrkeslandslaget som skal representere Norge i Yrkes-VM i Brasil i august stiller med 19 deltakere i 18 fag. Nytt av året er deltakelse i industrimekanikerfaget, og søm og design er tilbake på laget.

Vi har mistet viktige fag som blomsterdekoratør, anleggsgartner og konditor. Disse fagene har deltatt tidligere, men har nå valgt å stå over, dessverre. Gledelig er det at søm og design er tilbake på laget, og vi deltar også i industrimekanikerfaget, som er nytt fag på det internasjonale programmet. Web design er for første gang med i Yrkes-VM (har deltatt i Yrkes-EM). Fire av deltakerne har erfaring fra sin deltakelse i Yrkes-EM i Lille i 2014; Petter og Sindre i automatisering, Knut Martin i elektrikerfaget og Mathias i web design. Det norske laget er tatt ut etter regionale og nasjonale uttakskonkurranser.

Yrkes-VM går av stabelen i dagene 11.-16. august i Sao Paulo i Brasil. Over 1200 deltakere fra over 70 land, fra alle kontinenter, er påmeldt. Det blir det største arrangementet noen sinne.


Konkurransearenaen for Yrkes-VM 2015

Disse er det norske Yrkeslandslaget 2015

Oversikt over ekspertene til Yrkeslandslaget

 

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018