Søk

Meny

YRKES-VM 2015

Statsministeren hilser

Publisert: 17.08.2015

Etter en fantastisk innsats av det norske laget i Yrkes-VM 2015 i Sao Paulo flommer tradisjonelle og sosiale medier over av godord og lykkeønskninger til deltagerne. Ekstra gøy er det at statsminister Erna Solberg hilser!

Statsminister Erna Solberg. Foto: Thomas Haugersveen / SMK

Vi er stolte av med to gull og tolv medaljer i Gode fagarbeidere er viktige, sier statsministeren på Twitter. Vi takker og bukker for hilsen!

Også kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen var tidlig ute med å gratulere:

- Gratulerer med kjempefin innsats. Dere er fantastiske ambassadører for yrkesfagene, og dere får opp interessen for fagene. Når andre ser hva dere presterer og at dere synes det er morsomt å konkurrere, så kan det få dem til å ta i et ekstra tak på skolen eller i lærebedriften. Dere viser hvor mange flinke yrkesfagelever Norge har. Dere er også strålende eksempler på de mange spennende arbeidsmulighetene yrkesfagene gir, sier han.

På vegne av hele laget vil vi gjerne få takke for alle som har fulgt oss, og kommet med hilsener og gratulasjoner. Yrkeslandslaget er #norgesviktigstelandslag, og med hjelp fra veldig mange har vi de siste dagene klart å sette yrkesfag- og konkurranser høyt på dagsorden!

Medlem av

Samarbeidspartnere

  •  
© Worldskills 2018