Fredrick Gundersen fra Bergen kåret til Norges Hyggeligste Håndverker 2024

Publisert

Tømrer Fredrick Gundersen fra Bergen tok hjem prisen som Norges Hyggeligste Håndverker 2024.

Tømrer Fredrick Gundersen fra Bergen tok hjem prisen som Norges Hyggeligste Håndverker 2024.

Fredrick Gundersen, en energisk tømrer og prosjektleder fra Bergen, er blitt kåret til Norges Hyggeligste Håndverker 2024. Han har utmerket seg både med sitt faglige engasjement og evnen til å motivere andre.

Fredrick Gundersen, ansatt i BMP Drift, er årets Norges Hyggeligste Håndverker, en pris som fremhever dyktighet og personlig engasjement i håndverksbransjen. Som prosjektleder har han ansvar for flere lærlinger, og hans evne til å lede og inspirere ble trukket frem som en av grunnene til at han vant prisen. Fredrick ble også hyllet for sin evne til å skape et positivt arbeidsmiljø og sitt smittende engasjement for håndverkeryrket. Premien inkluderer blant annet fri leasing av en Volkswagen ID. Buzz Cargo elvarebil i tre år, noe som vil være en verdifull støtte i hans daglige arbeid.

Kategorivinnere i Norges Hyggeligste Håndverker 2024:
  • Hyggeligste lærling: Oliver Johansen
  • Hyggeligste elektriker: Anna Nilsen
  • Hyggeligste rørlegger: Sigurd Larsen
  • Hyggeligste maler: Ida Jensen
  • Hyggeligste snekker/tømrer: Fredrick Gundersen
Om konkurransen:

Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker er en årlig begivenhet som hyller de som ikke bare utmerker seg faglig, men også gjennom sitt personlige engasjement og evnen til å bidra positivt til omdømmet til håndverksfagene i Norge. Prisen er et samarbeid mellom WorldSkills Norway og flere aktører i håndverksbransjen.

For mer informasjon om Fredrick og de andre vinnerne, se hyggeligste.no.